top of page

REIKI HEALING    

                   
Reiki healing er en yderst effektiv behandlingsteknik, hvor du som klient vil opleve en stor energi forøgelse under og efter behandlingen. Reiki healing kan desuden neutralisere problematikker som f.eks.: stress, svækket immunforsvar, hovedpine, angst, samt flere psykiske og fysiske lidelser, for nu bare at nævne nogle.

PRIS: 850,- kr

FJERN HEALING    

 

Er det samme som reiki healing, forskellen er blot at vi ikke er fysisk sammen. Denne behandlingsform er ideel for dig, som f.eks. skal op til en eksamen, fremføre en præsentation, er sengeliggende eller på anden måde forhindret i et fysisk møde.

PRIS: 400,- kr

SPIRITUEL HEALING    

 

Ved denne behandling kombinere jeg reiki healing og clairvoyance, så du kan få aktuelle budskaber, samt følelsen af stor energi forøgelse i kroppen.

PRIS: 850,- kr

CLAIRVOYANCE   

 

Ved en clairvoyance vil du modtage vejledning og budskaber til din fremtid, nutid og fortid. Jeg vil desuden, hvis du ønsker det, oprette kontakt til nogle af dine kære afdøde og guider på den anden side. 

PRIS: 850,- 

TAROTKORT LÆSNING   

 

Ved et tarotkortoplæg trækker du tarotkort, som hver står for et relevant emne i dit liv, som f.eks.: kærlighed, job, familie, helbred mm.

PRIS: 850,-  kr

HUSRENSNING   

 

Hvis der sker uforklarlige ting i dit hjem kan en husrensning være relevant for dig. Jeg vil komme ud til dig, forklare hvilke afdøde der er i dit hjem, og hvis du ønsker det - kan jeg sende dem over på den anden side.

PRIS: 1750,- kr (Ved længere kørsel, påregnes en km-takst).

NADA   

 

Nada er en øreakupunktur behandling, som effektivt vil gå ind og afhjælpe psykiske og fysiske problematikker, som f.eks: stress, rygetrang, eksamensangst, søvnløshed og meget andet.

PRIS: 250,- kr

bottom of page